Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική ΟδοντιατρικήΓια να είναι πραγματικά σύγχρονη η οδοντιατρική θα πρέπει να πληροί όλες τις προσδοκίες των ασθενών. Θα πρέπει να προσφέρει την πιο εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα ελκυστικό και άνετο περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές και διαδικασίες-λεύκανση δοντιών, εμφυτεύματα, όψεις πορσελάνης, όψεις σύνθετης ρητίνης, ολοκεραμικές στεφάνες.

Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει ένα τέλειο χαμόγελο σε κάθε ασθενή μειώνοντας, παράλληλα, κάθε πιθανότητα πόνου.
Η πρακτική του ιατρείου μας προσανατολίζεται στο να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω με φιλικότητα, σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Ξεκινώντας από κάτι τόσο απλό όσο η λεύκανση των δοντιών μέχρι τη διαχείριση σύνθετων προβλημάτων, όπως η μερική ή ολική αποκατάσταση δοντιών με κινητή ή ακίνητη προσθετική ή εμφυτεύματα, όλα μπορούν να γίνουν απλά, γρήγορα και ανώδυνα.

Το χαμόγελο πρέπει να δείχνει τέλειο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξίσου σημαντική είναι και η υγεία των δοντιών.

 

Αν θέλετε να βελτιώσετε το χαμόγελό σας χρησιμοποιώντας τις αρχές της σύγχρονης οδοντιατρικής είναι καλό να βεβαιωθείτε ότι ο οδοντίατρος σας ελέγχει επίσης και τη γενική οδοντιατρική σας υγεία.

Η σύγχρονη οδοντιατρική παρέχει τους πιο προηγμένους, αλλά ταυτόχρονα τους λιγότερο επεμβατικούς τρόπους.

Αξίζει να την εμπιστευτείτε!

Ωράριο οδοντιατρείου

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -17:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Οδοντιατρείο Νίκου Τάτα
    Ιακώβου Πολυλά 22
    Κέρκυρα , GR-491 00
  • Τηλέφωνο : +30 26610 46622
  • Τηλέφωνο : +30 6949801974
 

Copyright © 2023 CorfuDentist, Νίκος Τάτας, Κέρκυρα